Andere landen

/Andere landen
Andere landen 2018-03-20T17:55:07+00:00

AHCIA: Internationale samenwerking

In 2012 besloten vertegenwoordigers van wereldwijde AHC verenigingen om de krachten te bundelen en een Internationale alliantie op te richten. Samen delen we de visie om de kinderen met AHC en hun families te helpen. Momenteel zijn er 27 landen vertegenwoordigd in de AHCIA.

De AHCIA website dient als platform voor landen met formele AHC organisaties, AHC ondersteuningsgroepen en individuele contacten. Op deze manier kunnen we AHC families in dezelfde landen met elkaar in contact brengen. Daarnaast is het een startpunt voor families met kinderen bij wie AHC is geconstateerd.

AHCIA ondersteunt de samenwerking en moedigt de uitwisseling van ideeën aan om het besef van AHC te vergroten. We begeleiden onderzoek naar een effectieve behandeling en uiteindelijk een genezing van AHC. We verwelkomen alle AHC families wereldwijd om deel te nemen, zodat onze stem steeds verder reikt.

Voor meer informatie over AHC, persberichten, bronnen, onderzoek, fondsenwerving en evenementen per land kunt u contact opnemen via www.ahcia.org