Doneer!

/Doneer!
Doneer! 2016-05-28T00:03:35+00:00

Steun onze kinderen

Vrienden van AHC logo

De ontdekkingen van de oorzaak van AHC zijn een direct gevolg van de nauwe samenwerking tussen AHC patiënten, families, stichtingen, praktijkmensen en onderzoekers. Nu een van de genen is geïdentificeerd, die verantwoordelijk is voor het veroorzaken van AHC, is meer onderzoek nodig. Onderzoek naar hoe het gendefect de symptomen van AHC veroorzaakt en naar de beste behandelmethode voor AHC patiënten met de ATP1A3 mutatie. Dus de noodzaak om geld in te zamelen voor de financiering van onderzoek is nu belangrijker dan ooit!

U kunt onze kinderen helpen door Vriend te worden van AHC Kids. U steunt dan voor EUR 10,00 per jaar (of meer) onze vereniging en daarmee de onderzoeken, maar ook de zoektocht naar alle nog niet gediagnostiseerde kinderen met AHC (naar schatting circa 7200!).

Per briefkaart aanmelden Vrienden van AHC Kids

Heeft u een ‘Vrienden van AHC Kids’-kaart ontvangen? Deze kunt u invullen en versturen:

foto 1 foto 2

Digitaal aanmelden Vrienden van AHC Kids

U kunt uw aanmelding ook doen via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvangt u jaarlijks, tot wederopzegging, een factuur van AHC Vereniging Nederland.
[contact-form-7 id=”559″ title=”Aanmeldformulier Vrienden van AHC Kids”]

 

 

Liever eenmalig doneren?

Wilt u geen jaarlijks bedrag overmaken, maar eenmalig doneren, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt uw bedrag overmaken naar:

NL68 INGB 0004 5169 59

 

ANBI instelling

De AHC-vereniging is een ANBI instelling. ANBI staat voor Algemeen nut beogende instelling. ANBI instellingen genieten belastingvoordeel. Zo mag u schenkingen aan de AHC-vereniging onder voorwaarden aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Daarnaast hoeft er geen schenk- of erfbelasting betaald te worden over uw schenking of erfrechtelijke verkrijging, omdat voor ANBI instellingen een algehele vrijstelling opgenomen. Op deze wijze komt u schenking of erfrechtelijke verkrijging volledig ten goede aan de doelstellingen van de ANBI. Het ANBI-nummer van de AHC Vereniging Nederland is: 816151040. Meer over de ANBI-status>>

ANBI-goedgekeurddoelanbi-logo

 

Hartelijk dank namens onze kinderen!