Nederlandse première Human Timebombs 24-25 juni

FB aankondiging Human Timebombs2

Op 24 en 25 juni zal de langverwachte documentaire Human Timebombs de Nederlandse première beleven

Doel van de documentaire is om AHC bekendheid te geven over de hele wereld in met name de medische wereld en om fondsen te kunnen werven. Daarmee zullen meer AHC patiënten kunnen worden gediagnosticeerd en de onderzoeken worden uitgebreid en geïntensiveerd, met als uiteindelijk doel de patiënten te helpen.

 

De wereldpremière van de documentaire heeft plaats gevonden tijdens het AHC symposium in Washington, USA, in 2015. Zowel ouders van ‘AHC kids’ als professionals uit de medische wereld waren zwaar onder de indruk en geëmotioneerd tijdens de vertoning. Met een lange staande ovatie voor de filmmakers als gevolg.

Nu is het de beurt aan Nederland

Op vrijdagavond 24 juni zal de officiële première plaatsvinden in Theater De Fransche School te Culemborg. Deze besloten avond wordt speciaal georganiseerd voor genodigden, bestaande uit ouders, intimi en nauw betrokken professionals. In de documentaire speelt Sunna Valdis, een meisje met AHC, een belangrijke rol. De ouders van Sunna, Sigurður Hólmar Jóhannesson en zijn vrouw Ragga, komen uit IJsland over om als ‘special guests’ aanwezig te zijn. Na het vertonen van de film zal tevens ruimte zijn voor het stellen van vragen.

Uitnodiging vrijdag 24 juni 2016 - Human Timebombs (mailversie)

Op zaterdag 25 juni zal de documentaire zowel in de middag als in de avond openbaar worden vertoond voor iedereen die geïnteresseerd is.

Het definitieve openbare programma:

Uitnodiging zaterdag 25 juni 2016 - Human Timebombs (mailversie)

De makers

Filmmaker Ágústa Fanney Snorradóttir, afgestudeerd aan de Collage of the Canyons in California (USA), heeft meegewerkt aan verschillende projecten in de US en Ijsland. Ze had al twee korte video’s over AHC gemaakt en heeft dit project geleid.

Sigurður Hólmar Jóhannesson, voorzitter van de Europese AHC Vereniging, heeft namens de AHC gemeenschap gewerkt aan het project. Sigurdur is in het dagelijks leven luchtverkeersleider en de vader van Sunna Valdis. Sigurður neemt deel aan verschillende comités en werkgroepen namens de AHC gemeenschap en heeft aan dit project gewerkt als producer.

We zien u graag op 24 of 25 juni!

Bekijk hier de lange trailer: https://youtu.be/se6i5tD4uow

Handig om te weten:

  • Toegang is gratis, maar een donatie wordt zeer op prijs gesteld via bijvoorbeeld de donatie box, de viendenkaarten of het kopen van zelfgemaakte leuke items die worden aangeboden. 
  • Pinnen is in Theater De Fransche School niet mogelijk, aan de bar kan alleen contant worden afgerekend.
  • Direct achter Theater De Fransche School bevinden zich twee grote parkeerplaatsen. De parkeerplaats Palumbus is altijd gratis. Op parkeerplaats De Lange Meent kunt u na 18.00 uur gratis parkeren (tijdens koopavonden na 21.00 uur).
  • Het theaterbezoek s combineren met een (rolstoelvriendelijke) stadswandeling door het prachtige centrum van Culemborg? Je komt vanzelf ook langs Theater De Fransche School: http://www.rolstoelroute.nl/stadswandeling%20culemborg.pdf
  • Kun je niet, maar wil je wel vriend van de AHC Vereniging worden voor EUR 10,00 (of meer) per jaar? Klik dan hier  voor het invullen van een vriendenkaart!
Meer info over Human Timebombs: www.ahcdocumentary.com en www.ahcim.com

Human timebombs

By |2018-03-20T17:55:07+00:0012:09|Geen categorie|0 Comments